Week boodschap

Rein, zuiver en gezond leven
In een toxische wereld

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Artikelindex

Lieve broer of zus,

hart universumLiefde is de taal van jouw hart en de taal van het universum. Als we met elkaar weer deze taal gaan spreken komt geluk op aarde. Jij kunt deze taal weer leren spreken door je af te stemmen op deze goddelijke harmonie die overal aanwezig is.
Al enige jaren heb ik een website waarin ik wetenschap, spiritualiteit en de boodschap van Jezus in elkaar weef op een wijze die velen als verruimend en als grote zegen ervaren. Voor mij zijn de recente wetenschappelijke ontdekkingen en het moderne spirituele gedachtegoed een handvat om de boodschap van Jezus opnieuw te beschrijven in een taal die de moderne mens begrijpt en aanvaard. Los van dogma’s en instituut kerk. Het gaat om de persoonlijke beleving van de goddelijke Liefde.
Dit boekje staat niet tegenover de wetenschap of spiritualiteit maar laat juist zien dat de diepste essentie van Jezus naadloos aansluit bij wat we vandaag weten en ontdekken en daar zelfs diepe inzichten in geeft.
Ik hoop en bid dat dit boekje je een nog dieper inzicht zal geven van de onvoorstelbare Liefde van God.

Dat Gods Liefde je hart mag vervullen,

Robert van Mierlo