Lieve jij, omdat ik ook graag wil weten welke persoon er achter een bepaald artikel, boek of website staat, zal ik iets over mezelf vertellen.

robert margoIk ben Robert van Mierlo, geboren op 19 augustus 1964 in Tilburg. Ik ben van oorsprong katholiek maar ik ging op vrij jonge leeftijd met mijn moeder mee naar een evangelische gemeente waar ik Jezus leerde kennen als een Vriend. Op 18 jarige leeftijd heb ik me heel bewust laten dopen en heb me toegewijd aan God. Ik wilde heel mijn leven wijden aan God maar wist nog niet hoe. Na mijn middelbare school heb ik vervangende dienstplicht gedaan omdat ik princinpieel niemand wilde doden.
In 1992 ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Margo en samen hebben we drie kinderen gekregen. Twee dochters en een zoon waarvan één een pleegdochter die al heel jong bij ons kwam.
Sinds eind 2014 zijn we ook een trotse opa en oma van inmiddels drie prachtige kleinkinderen.

Vanaf mijn doop heb ik me actief ingezet in de kerk en heb ongeveer alles gedaan wat je in een kerk kunt doen. Stoelen klaarzetten, zondagschool, bidstonden, bijbelstudie, huiskringen, evangelisatie, aanbidding leiden, preken, pastorale gesprekken enz. Daarnaast heb ik veel cursussen gedaan en diverse bijbelscholen in deeltijd. Uiteindelijk ben ik voorganger geworden van een startende gemeente die ik van de grond af heb opgebouwd. Ik heb dat zeven jaar gedaan en heb veel mooie dingen mogen meemaken. Mensen kwamen tot geloof, tot genezing en herstel. In die tijd heb ik God krachtig zien werken en ik wist dat dit mijn roeping was om mensen bij God te brengen.
Toch was dit niet de plek die God voor ogen had als einddoel. Ik liep tegen mezelf op en tegen kerkelijke structuren en verwachtingen die ik mezelf oplegde omdat anderen dat ook zo deden. Ik wilde me meten met succesvolle voorgangers maar ik was ik en ik kon niet voldoen aan de eisen die ik mezelf oplegde. Ik raakte in een burnout en raakt mijn droom kwijt. De gemeente werd overgedragen en uiteindelijk ben ik weer gaan werken om brood te verdienen maar diep in mijn hart wist ik dat mijn bestemming was om mensen bij God te brengen.

Toen ben ik mijn geloof heel diep gaan analiseren. Wie ben ik als ik geen status heb? Wat betekent geloof als alle uiterlijke dingen wegvallen?
Zijn kerkelijke structuren echt wel zo belangrijk? Wat is geestelijk succes? Wat is echtheid? Wat is liefde?
Diepe vragen waar ik niet zomaar een antwoord op had omdat alle pijlers van mijn geloof aan het wankelen waren. Nee, niet alle. Alleen de uiterlijk pijlers. Diep van binnen kwam er een diep verlangen naar echtheid en liefde los van dogma's en (kerk) structuren.
Ik hervond mijn geloof maar nu dieper in het ware Zijn, verbonden vanuit mijn hart met mijn Bron Jezus. Veel dieper een verbinding van het hart dan van het verstand. Ik ontving diepe inzichten omdat ik na durfde te denken buiten de kerkelijke box en religieuze/kerkelijke paden.

Ik kreeg het verlangen deze nieuwe diepere godsbeleving en inzichten te delen met mensen in een taal van nu. Een taal die mensen begrijpen die op zoek zijn naar God maar niet perse in de kerk. De taal van het hart, de taal van de liefde. Op zoek naar verbinding in plaats van verschillen.
Vanuit dat verlangen en de nieuwe inzichten die God me had gegeven is deze site gegroeid zoals je deze nu voor je ziet.

Ik geloof in een liefdevolle wereld en dat Gods Liefde alles kan helen. Personen, relaties, samenleving en schepping. In Gods Liefde wordt alles heel.
En Jezus is gekomen om die Liefde bij ons te brengen.

Het is mijn passie en roeping om de Liefde van God uit te dragen en mens en samenleving te dienen. Ik doe dat uit liefde en leef voor een belangrijk deel van giften die mensen mij uit liefde willen geven zodat mijn diensten voor iedereen, rijk en arm toegankelijk zijn.
Naast het werk voor de Leven in God ministry waarbij ik een grote doelgroep bedien, werk ik ook als geestelijk coach/counselor waarbij ik één op één mensen begeleid vanuit mijn eigen praktijk. Voor dit deel van mijn werk vraag ik een vergoeding. Zie https://agapecoach.nl/
Ook bied ik online cursussen aan waarvan sommige gratis en sommige tegen betaling.
Alles bij elkaar geeft mij een inkomen waar ik van mag leven.