Gebed voor genezing

genezing400

Schepper God,

Bron van alle leven, liefde, vrede, wijsheid, kennis en kracht. U bent een liefdevolle vader die waakt over Uw schepping. In Uw oneindige liefde heeft U Uw dierbare Zoon Jezus Christus gestuurd om ons genezing en herstel aan te bieden, vergeving en genade voor de overtredingen van de wet van Liefde, waar we ons als mensheid diep schuldig aan hebben gemaakt.
Vergeef ook mij in de mate waarin ik aandeel heb gehad in het overtreden van de wet van Liefde. Ook ik ben mede veroorzaker van ellende die in de wereld is door deze overtreding. Ik dank U voor de vergeving en de genade en de reiniging die ik diep van binnen mag ontvangen door de weg die Jezus uit pure Liefde voor mij is gegaan door de oneindige onoverbrugbare kloof tussen U en mij te overbruggen met Zijn eigen leven. In nederigheid en diepe dankbaarheid verbind ik mij met deze Brug en vraag U Uw liefdevolle genezende helende en herstellende kracht via Uw Zoon Jezus Christus naar mij toe te laten stromen. Bij U zijn alle dingen mogelijk. Reinig mijn lichaam met Uw liefde en raak mijn lichaam aan met Uw scheppende en herstellende kracht. Verwijder uit mijn lichaam alle cellen en stoffen die de ziekte veroorzaken en onderwijs mij hoe ik door mijn leven te veranderen kan meewerken aan het proces van genezing. Zegen de artsen, medici en de medicatie opdat alles zal meewerken ter ondersteuning van het genezingsproces. Leid mij in de weg die ik indien nodig hierin mag gaan en geef mij vrede rust en vertrouwen en kracht in deze weg.
Sta mij bij in mijn ziekte opdat ik in mijn lijden en ongemak krachtig Uw liefdevolle troostrijke aanwezigheid mag ervaren. Geef mij vertrouwen en geloof om ook in moeilijke momenten mij te verbinden met Uw helende Liefde die sterker is dan de dood.

In Uw handen vertrouw ik mijn leven toe. Ik schuil bij U.

Amen


 

Gratis e-boek over goddelijke genezing/gebedsgenezing.

De weg naar genezing is vaak een proces waarop Jezus ons stapje voor stapje wil leiden tot volledig herstel.
Klik hier om het boekje te downloaden.