Leven in God ministry maakt deel uit van Agape Coach.
Ik, Robert van Mierlo werk als zzp-er en sta ingeschreven in kamer van koophandel onder nummer
50662090, onder de naam van Agape Coach.
Leven in God ministry gaat zeer zorgvuldig om met persoonlijke gegevens.
Om nieuwsbrieven te kunnen versturen en activiteiten als lezingen en workshops te kunnen organiseren verzamelt Leven in God ministy naam en adres gegevens, email, telefoon en ip adres.
Deze gegevens verzamelt Leven in God ministry door formulieren op de website https://www.leveningod.nl/ die door bezoekers van de website zelf worden ingevuld en worden beheerd door een extern goed beveiligd mailing bedrijf: Your Mailinglist Provider.
Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn afgegeven.
Bij uitschrijving van de nieuwsbrief via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief worden alle gegevens gewist die via formulieren zijn verzameld. Via deze link kun je ook je gegevens inzien en wijzigen.

Wil je eenmaal afgegeven adres gegevens en/of telefoonnummer laten verwijderen of wijzigen zonder je uit te schrijven van de nieuwsbrief dan kun je mij een mailtje sturen.

Donaties worden ontvangen via een extern partij Target Pay of Paypal. Deze goed beveiligde organisaties verzamelen die gegevens die nodig zijn voor de betaling en gebruiken deze informatie alleen om de donaties voor Leven in God ministry te ontvangen.

Beveiliging
De site https://www.leveningod.nl/ is beveiligd met een
SSL certificaat.
De gegevens die ik via de mail binnen krijg op mijn laptop bij aanmelding worden beveiligd door een goede firewall en virus scanner. De laptop zelf is beveiligd met een wachtwoord.

Contact gegevens:

Agape Coach/ Leven in God ministry
Robert van Mierlo
030-8779344
info @ leveningod.nl

Postadres
3437 NG/33 Nieuwegein