Week boodschap

Gods spreekt via de natuur tot ons

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Seksualiteit

Lieve Robert,
Woorden schieten tekort om uit te leggen hoe subliem je deze cursus hebt gemaakt & verwoord .........
Echt uit het diepst van mijn hart bedankt voor deze mooie cursus, die ik echt iedereen aanbeveel & je openhartigheid wat mensenlevens gaat veranderen boven bidden en denken in Jezus Naam Amen!!!

Bezoekers online

We hebben 21 gasten en geen leden online

nicolaasHet sinterklaasfeest is eigenlijk een heel mooi feest van geven. Zwarte Piet staat voor symbool voor bevrijding van slavernij als je goed de geschiedenis leest!

Graag wil ik je uitnodigen om in deze tijd rond het paasfeest mee te gaan op reis samen met Jezus om de paasbeleving te ervaren in je eigen hart.
De betekenis van Pasen. Het lijden, sterven en opstanding van Jezus voor jou en mij.
Hieronder heb ik vier video's onder elkaar gezet die ik de afgelopen jaren over het thema Pasen heb gemaakt.

Jezus vierde de donderdag voordat Hij stierf aan het kruis voor de laatste keer de paasmaaltijd met Zijn discipelen en gaf daar een diepere betekenis aan voor jou en mij. Met onderstaande video kun je samen met mij avondmaal vieren en deze diepere betekenis beleven.

Om het Paasfeest diep te kunnen begrijpen en de kracht en vreugde ervan te ervaren in je leven is het belangrijk inzicht te hebben in wat Jezus nu eigenlijk geestelijk/energetisch gezien heeft gedaan op het kruis. Zijn lijden en sterven van was grote betekenis voor de mensheid.

Het ultieme bewijs van Gods Liefde voor jou. Het ontvangen van deze goddelijke Liefde in je hart brengt diepe heling, vergeving en herstel van vreugde. Het is een geschenk. Genade kun je niet verdienen. Alleen nederig aanvaarden.

Pasen heeft veel verschillende betekenissen. In onderstaande video vind je veel herhaling maar ook weer nieuwe invalshoeken van de diepere betekenis van Pasen. Laat Gods Geest zich aan je openbaren en de diepe liefde van Jezus voelbaar maken in je leven.
 

angel and shepherds1De diepere spirituele betekenis van het Kerstfeest en oorspong en betekenis van de symbolen. God vierde zelf de geboorte van Jezus uitbundig!

In de nacht dat Jezus werd geboren was er groot feest in de hemel. De heerlijkheid van God omstraalde de herder in de buurt van de stal waar Jezus wangel and shepherds1erd geboren. De engel van God bracht een super, mega blijde boodschap.

Luk 2:9  Plotseling stond er een engel van de Heer God bij hen. De stralende aanwezigheid van God was om hen heen. Ze schrokken hevig en waren bang.10  Maar de engel zei tegen hen: "Jullie hoeven niet bang te zijn. Want ik breng jullie goed nieuws. Dat goede nieuws is voor het hele volk:11  Vandaag is in de stad waar vroeger koning David geboren is, de Messias geboren. Hij is de Redder, de Heer.

Na deze gebeurtenis werd het zelfs nog intenser en werd de hele lucht vervuld met duizenden engelen die God aanbaden.
Hoe groot feest wil je hebben?

In onderstaande video ga ik dieper in op geestelijke betekenis van deze bijzondere gebeurtenis die lang niet bij iedereen bekend is.

Betekenis Kerst via goddelijke openbaring aan herders


Kerstmis, oorsprong en de diepere betekenis van de symbolen

Hieronder mag ik je het ultieme Kerstgeschenk aanbieden. De reden waarom Jezus naar de aarde is gekomen.
 

 

vuur pinksterenHet Pinksterfeest is het feest van de uitstorting van de Heilige Geest op aarde. Een geestelijke doorbraak in de geestelijke geschiedenis van de mensheid.

jezus kruisHet paasfeest is het feest van de bevrijding, van de wedergeboorte, van een spiritueel ontwaken. Gevierd door de kruisweg en opstanding van Christus te herdenken.

hemelvaartOp hemelvaart viert de christelijke kerk dat Jezus na Zijn dood en opstanding onder ogen van Zijn leerlingen is opgenomen in de hemel. Deze dag is precies 40 dagen na Pasen. We vinden deze gebeurtenis beschreven in de Bijbel in het boek handelingen der apostelen.