Genezingsdienst

Week boodschap

Teleurgesteld en Boos op God

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Seksualiteit

Lieve Robert,
Woorden schieten tekort om uit te leggen hoe subliem je deze cursus hebt gemaakt & verwoord .........
Echt uit het diepst van mijn hart bedankt voor deze mooie cursus, die ik echt iedereen aanbeveel & je openhartigheid wat mensenlevens gaat veranderen boven bidden en denken in Jezus Naam Amen!!!

Bezoekers online

We hebben 69 gasten en geen leden online

robertclHet is mijn passie om mensen te helpen een liefdevolle relatie met God te ervaren en innerlijke rust en vrede te ervaren vanuit relatie met God. Het kan zijn dat je op zoek bent naar die vrede of op zoek bent naar God.
Ik nodig je uit contact met me op te nemen via onderstaand formulier.
Het kan ook zijn dat je een specifieke levensvraag hebt of op zoek bent naar een antwoord op een voor jou belangrijke spirituele vraag.
Het kan zijn dat je naar aanleiding van de artikelen of de filmpjes op deze site een vraag hebt.
Voel je vrij om je vraag hier te stellen. Ik neem je serieus en zal je vraag zo goed mogelijk proberen te antwoorden. Uiteraard weet ik ook niet alles maar vanuit mijn diep doorleefd geloof kan ik je wellicht een stukje op weg helpen. Ik voel een roeping en passie en ervaar een gave om mensen bij God te brengen.

Met het invullen van het formulier ontvang je automatisch ook mijn nieuwsbrief met een brochure over goddelijke genezing en een persoonlijk gebed.
Je kunt je hier eenvoudig weer voor afmelden als je deze niet op prijs stelt.

Robert van Mierlo

Wil je een uitgebreid persoonlijk contact per telefoon of in mijn praktijkruimte dan kun je ook een consult aanvragen via
http://agapecoach.nl/