robertclHet is mijn passie om mensen te helpen een liefdevolle relatie met God te ervaren en innerlijke rust en vrede te ervaren vanuit relatie met God. Het kan zijn dat je op zoek bent naar die vrede of op zoek bent naar God.
Ik nodig je uit contact met me op te nemen via onderstaand formulier.
Het kan ook zijn dat je een specifieke levensvraag hebt of op zoek bent naar een antwoord op een voor jou belangrijke spirituele vraag.
Het kan zijn dat je naar aanleiding van de artikelen of de filmpjes op deze site een vraag hebt.
Voel je vrij om je vraag hier te stellen. Ik neem je serieus en zal je vraag zo goed mogelijk proberen te antwoorden. Uiteraard weet ik ook niet alles maar vanuit mijn diep doorleefd geloof kan ik je wellicht een stukje op weg helpen. Ik voel een roeping en passie en ervaar een gave om mensen bij God te brengen.

Met het invullen van het formulier ontvang je automatisch ook mijn nieuwsbrief met een brochure over goddelijke genezing en een persoonlijk gebed.
Je kunt je hier eenvoudig weer voor afmelden als je deze niet op prijs stelt.

Robert van MierloWil je een uitgebreid persoonlijk contact per telefoon of in mijn praktijkruimte dan kun je ook een consult aanvragen via
http://agapecoach.nl/

Stel je vraag

Voel je vrij om hier je vraag te stellen. Veel mensen blijven worstelen met levensvragen. Ben je geraakt door een van mijn artikelen of youtube filmpjes? Neem gerust contact op. Dan kijk ik of ik iets voor je kan betekenen.

 

Vul je voornaam in
stel je vraag