paasbeleving

Graag wil ik je uitnodigen om in deze tijd rond het paasfeest mee te gaan op reis samen met Jezus om de paasbeleving te ervaren in je eigen hart.
De betekenis van Pasen. Het lijden, sterven en opstanding van Jezus voor jou en mij.
Hieronder heb ik vier video's onder elkaar gezet die ik de afgelopen jaren over het thema Pasen heb gemaakt.

Jezus vierde de donderdag voordat Hij stierf aan het kruis voor de laatste keer de paasmaaltijd met Zijn discipelen en gaf daar een diepere betekenis aan voor jou en mij. Met onderstaande video kun je samen met mij avondmaal vieren en deze diepere betekenis beleven.

Om het Paasfeest diep te kunnen begrijpen en de kracht en vreugde ervan te ervaren in je leven is het belangrijk inzicht te hebben in wat Jezus nu eigenlijk geestelijk/energetisch gezien heeft gedaan op het kruis. Zijn lijden en sterven van was grote betekenis voor de mensheid.

Het ultieme bewijs van Gods Liefde voor jou. Het ontvangen van deze goddelijke Liefde in je hart brengt diepe heling, vergeving en herstel van vreugde. Het is een geschenk. Genade kun je niet verdienen. Alleen nederig aanvaarden.

Pasen heeft veel verschillende betekenissen. In onderstaande video vind je veel herhaling maar ook weer nieuwe invalshoeken van de diepere betekenis van Pasen. Laat Gods Geest zich aan je openbaren en de diepe liefde van Jezus voelbaar maken in je leven.