eenzaamheidVan de virtuele schijnwerkelijkheid van social media terug naar de echter verbinding met God, jezelf, je naaste en de mooie schepping.

We leven in een tijd waarin mensen steeds verder vereenzamen en er steeds minder echte duurzame en vervullende relaties zijn.
Het digitale tijdperk met smartphones en social media, interactieve tv en tablets zorgt ervoor dat je met iedereen over heel de wereld contact kunt hebben en al je noodzakelijk dingen kunt regelen overal waar je bent.

Via social media kun jij je een persoonlijkheid aanmeten die je graag wilt zijn en daarmee naar buiten treden. Je kunt veel vrienden maken en likes genereren. Maar intussen diep eenzaam zijn.

Je kunt je dagelijks onder mensen bevinden maar je toch diep eenzaam voelen omdat niemand je echt kent. Je bent bang dat mensen je niet langer aardig vinden als ze je echt leren kennen. Dus leef je in een schijnwereld waarin je continu met een masker oploopt. Of je creëert een digitale persoonlijkheid waarmee je je eigen digitale werkelijkheid creëert waarin je succesvol bent.

Een mens is echter geschapen voor echte liefdevolle relaties. Alleen dat geeft echte vervulling en maakt je gelukkig.
We zijn echter zo ver vervreemd van onszelf en onze omgeving dat we weer terug moeten leren in verbinding te komen met het echte leven. Terug in verbinding met onze Bron, onze Schepper van alles. Terug in verbinding met onszelf, de mensen om ons heen, de samenleving als geheel en de schepping. Wij zijn geen los onderdeeltje. Wij zijn deel van een groter geheel en zijn onderdeel van Gods fantastisch Masterplan.

In onderstaande videoboodschap ga ik hierop in hoe je weer terug in verbinding met God, jezelf, je naaste en de schepping kunt komen.