Ontvang het komende levensjaar als een geschenk uit de hand van God, tel je zegeningen en laat Gods Liefde door je leven tot expressie komen komend jaar.
Met elkaar kunnen we zo de wereld een stukje mooier maken. Verandering begint altijd van binnenuit.

Gebed voor het komende (levens)jaar

Hemelse Vader,

In het begin van het nieuwe jaar kom ik voor Uw troon.
In dankbaarheid neem ik het geschenk van komend levesnjaar in ontvangst uit Uw hand.
Help mij om alle parels en zegeningen, de grote en de kleine die dit jaar op mijn pad komen, te herkennen en me erin te verheugen.
Help mij te genieten en stil te staan bij de mooie dingen die U op mijn pad brengt om zo te groeien in dankbaarheid.
Help mij om U te herkennen in ieder mens die ik dit jaar zal ontmoeten.
Geef mij kracht in moeilijke omstandigheden en wees mij nabij als ik door lijden heen moet gaan. Help mij om trouw, geduldig en liefdevol te zijn en te groeien in liefde en geloof dwars door moeilijkheden en lijden heen. Help mij om in alle omstandigheden in mijn leven te groeien in Uw liefde en help mij hen nabij te zijn die door lijden heen gaan zonder oordeel vanuit Uw liefde en genade.
Help mij dit jaar om steeds meer mijn mooie zelf te zijn in vrijheid en Uw liefde uit te stralen en door te geven via de gaven en talenten die U mij heeft gegeven. Help mij om de mogelijkheden te benutten die op mijn pad komen om Uw Liefde door te geven.
Help mij om mijn gaven en talenten verder te ontwikkelen vanuit Uw Liefde zodat de kwaliteiten en potentie die U mij heeft geven tot volle bloei mogen komen tot eer van Uw naam en tot zegen van de mensen om mij heen.
Help mij om de wereld een stukje mooier te maken door Uw Liefde uit te dragen in mijn leven.
Jezus, U heeft door Uw leven laten zien hoe Gods Liefde eruit ziet hier op aarde.
Vul mij met Uw Geest en help mij op dezelfde wijze Gods Liefde uit te dragen zoals U dat deed.

Amen