Week boodschap

Rein, zuiver en gezond leven
In een toxische wereld

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Vergeving

Mijn geliefd kind,

Wat ben ik blij dat je bij me bent gekomen. Ik heb zo naar je uitgezien. Er is bij mij geen veroordeling. Mensen hebben je veroordeeld en je hebt jezelf veroordeeld maar bij mij is er enkel liefde. Mij kind, ik weet dat je het moeilijk vind om vergeving te ontvangen maar mijn liefde zal je daar bij helpen. Mijn liefde is zoveel sterker dan al jou fouten en tekortkomingen. Mijn liefde is zoveel sterker dan al je haat en jaloezie gevoelens. Ik zal je schoonmaken en reinigen en vervullen met mijn liefde. Ik zal je maken tot een stralend licht. Het enige wat jij hoeft te doen is vaak bij mij komen, je hart voor mij openen en mijn liefde dagelijks indrinken. Dan zal ik ervoor zorgen dat mijn liefdesdrank in je zal worden tot een fontein die voor eeuwig zal springen.
Ik zal je zoveel liefde geven dat je genoeg hebt om uit te delen. Mijn liefde geeft je kracht hen liefde te schenken en te vergeven die jou pijn en onrecht hebben aangedaan. Mijn liefde overwint altijd want liefde is sterker dan de dood. Mijn liefde leert je ook jezelf te omarmen en innig te beminnen omdat je een kind van God bent. Mijn liefde zal je ook leren anderen niet langer te veroordelen maar hen lief te hebben en te zien als mijn geliefde kinderen die verwond zijn en genezing nodig hebben zoals ook jij genezing nodig hebt. Dien hen met mijn liefde en geef mijn liefde door.JezusGebed.

Heer Jezus,

U overweldigd mij met Uw liefde. Ik voel mij zo onwaardig deze liefde te ontvangen maar ik weet dat het niet mijn verdienste is maar Uw genade die mij vergeving aanbied. In diepe dankbaarheid aanvaard ik Uw vergeving en vraag U mij te reinigen van alles in mij wat tegen Uw liefde ingaat. Help mij ook mezelf te zien vanuit Uw licht en mezelf vergeving te schenken tot op het diepst niveau zodat ik mezelf zal liefhebben en Uw liefde zal gunnen. Help mij mijn naaste te vergeven en hen lief te hebben en Uw liefde te gunnen zelfs als ze mij pijn hebben gedaan. Leer mij hen te zien als Uw geliefde kinderen. Leer mij te wandelen in Uw liefde.

Amen
.Gebed (dieper niveau)

Heer Jezus,

Diepe aanbidding en dankbaarheid borrelt vanuit mijn binnenste naar U op. Uw liefde is onbegrensd. Ik dank U voor de vergeving die ik in U heb mogen ontvangen en dat U mij in liefde hebt aangenomen als Uw kind zoals ik ben. Ik dank U voor de reiniging die ik keer op keer van U mag ontvangen en dat Uw liefde mij vervult op een steeds dieper niveau. Ik dank U dat U mij leert mijzelf in Uw licht te zien en ik mag ontdekken wie ik werkelijk ben in Uw liefde. Van harte schenk ik iedereen vergeving die mij iets heeft aangedaan omdat ik ook zelf vergeving van U heb ontvagen. Ook zij zijn Uw kinderen en ik heb hen als zodanig lief. Het is mijn diepst verlangen Uw liefde te mogen doorgeven zodat door mijn leven heen ook anderen de weg tot U mogen vinden.

Amen


Hieronder staan twee liederen die je meditatief kunt beluisteren om de helende vergevende liefde van Jezus te ontvangen.

Hieronder een indrukwekkend filmpje die je kan helpen een ander te vergeven.