Week boodschap

Rein, zuiver en gezond leven
In een toxische wereld

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Hieronder kun je een aantal fantastische getuigenissen en opnames zien van mensen die door een wonder door God zijn genezen tijdens bijeenkomsten onder leiding van Jan Zijlstra. Dit zijn getuigenissen van mensen die geruime tijd na het wonder hier op terug kijken. Stuk voor stuk dus wonderen die blijvend zijn en in de meeste gevallen ook bevestigd door artsen.

 Jacolien Bakker geneest van een blind oog en een door oor voor de camera en vertelt haar getuigenis. .

 

Carly Alkema genas op 26 augustus 2001 tijdens een genezingsdienst van de ziekte van Hirschsprung.  Ze kreeg hierbij volkomen nieuwe darmen. Een scheppingswonder.

         

 

Marco was zwaar verslaafd aan allerlei soorten drugs. Hij wilde een einde aan zijn leven maken, maar toen vertelde iemand hem over de wonderendiensten van de Levensstroom. En tijdens de wonderendienst in Apeldoorn, liet Marco voor zich bidden in de naam van Jezus, en in één moment werd hij volkomen verlost van de drugs en kreeg hij een totaal nieuw leven. Na gebed had hij zelfs geen afkickverschijnselen en had hij totaal geen behoefte meer aan drugs.

Genezen in een paar minuten van een verlamming vanaf haar benen.

Nadat Miryam Shantan met haar hoofd op de rand van de tafel viel, lag ze drie dagen in coma. Toen ze daaruit ontwaakte was ze verlamd! Ze kreeg een uitnodiging voor de genezingscampagne in Assen. Daar werd voor haar gebeden. Op dat moment raakte Jezus haar wonderbaarlijk aan en stapte zij uit de rolstoel, zette een eerste stap, en nog één, en nog één. De stappen werden krachtiger, sterker, en na enkele minuten liep ze heen en weer voor het podium. Jezus had haar totaal genezen.

 

 

Wim Brandwijk uit Harderwijk had al twintig jaar posttraumatische dystrofie en fibro­myalgie. Hij had al geruime tijd op krukken gelopen, maar hij belandde uiteindelijk in een rolstoel. Door deze ziekte had Wim verschrikkelijk veel pijn. Maar tijdens een van de genezingsdiensten raakte God hem wonderbaarlijk aan en werd hij in één seconde volkomen gezond.     

 

 

Janine had het borderliniesyndroom, had stemmen in haar hoofd die haar dood wilde. Jarenlang ging ze gebukt onder deze afschuwelijke ziekte die haar leven verwoestte. Medisch gezien was er geen hoop meer voor haar. Ze moest er maar mee leren leven was het advies van de doktoren en de psychiater. Maar wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God. In één van de genezingsdiensten genas Jezus haar volkomen in één moment.     

 

Christi Rüger kwam op haar krukken de grote hal in tijdens de Nijmegen-Campagne. Zij was een wrak, ze had een onherstelbare beschadigde ruggenwervel, ze kon niets meer en ze had geen toekomst meer. Maar die avond verliet ze zonder haar krukken de dienst, ze had ze namelijk niet meer nodig. Haar hart werd wonderbaarlijk aangeraakt, zij werd door Jezus verlost, genezen en veranderd.