We kunnen de aarde helenDit boekje is actueler dan ooit.
Geen angst maar hoop voor de toekomst!!

Je kunt hier mijn  boek: 'Wij kunnen de aarde helen',  gratis downloaden in pdf.
Het boek geeft een positieve visie op de tijd waarin we leven met hoop voor de toekomst en een oproep om bij te dragen aan een liefdevolle wereld volgens de opdracht van Jezus.

Beste Robert, heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Wat zal dit een bemoediging zijn voor veel mensen!!! Heel mooi, dank je wel en dank U wel. - Patrick

Het wordt tijd dat we met elkaar weer gaan geloven in een mooie wereld. Een innerlijke overtuiging dat er hoop is voor onze aarde geeft ons kracht om te werken aan een betere wereld.
Alle negatieve berichten over oorlogen, kernwapens, opwarming aarde, economische crisis, pandemie, zure regen, stijgende zeespiegel, door smeltend poolijs, dreigende machtsytstemen enz enz. kunnen ons verlammen om helemaal niks meer te doen en gelaten alles over ons heen te laten komen.
Als christen kun je heel goedkoop zeggen. Jezus komt spoedig terug en dan wordt alles goed. Op die manier verschuilen christenen zich achter hun verantwoordelijkheid om de aarde te beheren en zich in te zetten voor mondiale oplossingen.

 

In dit boekje toon ik aan dat God wil dat we ons gaan inzetten voor een liefdevolle en gezonde wereld voor ons en ons nageslacht.
Jezus heeft ons gaven gegeven en heeft ons Zijn Heilige Geest gegeven om alle problemen samen met God op te lossen.
Wij hebben de antwoorden.
Het is belangrijk dat wij ons Licht laten schijnen opdat de wereld zal zien dat God de oplossing is voor alle wereld problemen en dat we het als mensheid niet zelf kunnen.

 

Download hier mijn gratis e-boek.

Een kleine donatie wordt op prijs gesteld
https://agapecoach.nl/doneer/

 

Hieronder wat eerste reacties van mensen die het boekje gelezen hebben.

-----------------------------------------

Wauw wat is het boek: 'we kunnen de aarde helen' super duidelijk en verhelderend! :-) 
Dankjewel daarvoor. - Tess

-----------------------------------------

Wat een mooie Bijbelstudie. Wat schept dit veel duidelijkheid. Hierdoor ben ik me weer heel bewust van de kracht van Gods liefde.
Ik ben ongelooflijk blij met dit boek en ga het zeker nog eens lezen...Ik strek me uit in Liefde naar Hem als kind van het Licht om in eenheid samen te zijn met hen die ook in het Licht wandelen...
- Wilke

----------------------------------------

Beste Robert,

Ik heb met zeer veel belangstelling je boekje 'We kunnen de aarde genezen' gelezen.

Zoals vrijwel altijd wanneer ik dingen van je lees, ook op de site, voelde ik naast blijdschap meteen ook een soort herkenning: dit sluit precies aan bij hoe ik de dingen zie/voel maar waarvoor soms de exacte wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt. Terwijl ik gewoon innerlijk weet dat het klopt.

Veel mensen zullen je misschien ook van 'newe age' gedachten 'beschuldigen' maar hieruit blijkt weer eens hoe daar heel goede elementen in zitten.

Als je de lijn maar vasthoudt dat alles uit God voortkomt (en die uitstromende Liefde is Christus) en naar Hem terugkeert en dat al ons denken en handelen op Hem gericht moet blijven mogen we alles onderzoeken. Wat voel ik me vaak alleen binnen de kerk(en) hierin. En ik voel me dan nu weer zo bevestigd, dat het echt kán, op deze manier in God geloven waarbij het tegelijkertijd voor mijn gevoel gewoon volkomen Bijbelgetrouw is. 

Vooral de onderdelen 'Verander je DNA' en 'Gods oordelen zijn altijd omkeerbaar' (nl bij berouw/inzicht en bekering) spreken me persoonlijk aan: wat een hoop, voor individuen en de wereld en voor de hele aarde die we zo aan het uitputten zijn momenteel! Alles is nog mogelijk als we maar omkeren en willen. Maar ook is dan noodzakelijk dat mensen snappen hoe Gods wetten werken. Dat wordt in 'We kunnen de aarde genezen' op een heel mooie en toegankelijke manier uitgelegd. 

Bedankt!

Een hartelijke groet,

Ellen

----------------------------------------

Wow ben op de helft wat een mooi schrijven duidelijk en zo van Hem Ik vind je eigen stuk ook eerlijk en mooi in het licht gebracht en herkenbaar;)) Lastig soms niet oordelen of niet op een wereldse manier vergelijken. Of de vraag in ons zelf met welk motief we iets delen..... Maar het doet geen recht aan geen mens als je hierin blijft. Hij weet er raad mee telkens maar weer afgeven en in t licht brengen en in Hem telkens weer een nieuwe dag  Mooi stuk Robert .....vooral met geloof en hoop op weg gaan en er in staan naar de ander in Hem mogen we verwachten. dat vind ik zooooo gaaf  Love Him - Miranda

-----------------------------------------

Beste Robert, heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Wat zal dit een bemoediging zijn voor veel mensen!!! Heel mooi, dank je wel en dank U wel. - Patrick