Radicaal anders door liefde gevormde samenleving. (gratis download e-boek)

liefdevolle samenlevingDit boekje heb ik geschreven om je te inspireren, te bemoedigen en uit te dagen om op een andere liefdevollere manier naar de samenleving te kijken en te gaan geloven in een liefdevolle toekomst.

Jij en ik kunnen de wereld veranderen door los te komen van verkeerde systemen en overtuigingen en starre op angst en macht en ego gebaseerde samenleving.

Liefde is de grootste kracht van het universum en zal ons helpen naar de oplossing van alle problemen.

Dit boekje wil een aanzet zijn om anders naar de wereld te kijken en oplossingen aan te reiken voor kleine en hele grote problemen vanuit de Bron.

 

God heeft ons hier op aarde een opdracht gegeven om te bouwen aan een liefdevolle samenleving. Maar wat betekent dat praktisch in een samenleving op gebied van politiek, onderwijs, gezondheidszorg, recht, media enz. In dit boekje ga ik hier dieper op in.

reactie van lezers

-----

Robert, ik werd gegrepen door je nieuwe boekje over de liefdevolle samenleving....zo vanuit de liefde bekeken en geschreven en de verbinding met je persoonlijk geloof er mooi in verweven! Ik ga het nogmaals lezen en me erop bezinnen.....dank voor dit inspirerend liefdevol schrijven! - Irene Segers

-----

Lieve Robert,

Ik heb zojuist uw e-boekje ‘Bouwstenen voor een liefdevolle samenleving’, gelezen.

Ik ben diep geraakt door uw mooie uitleg over hoe een Liefdevolle wereld bereikt kan worden.
Mijn inziens leeft er in u een Groot schrijver. Een gave Gods. 

Nu is het niet aan mij een oordeel te geven over wie of wat u bent. Wel ligt het in mijn vermogen u te vertellen dat de inhoud van uw boek mij weer in harmonie met mijn gevoel brengt. Van waaruit ik weer vol overtuiging verder kan in de door mijn te volgen, zeer toekomstig, nieuwe weg.
Ik (h)erken veel vanuit úw (Goddelijke) overtuiging. Wat bevestigd, inzicht geeft maar hopelijk ook erkenning voor u moge zijn. Er Samen beter van worden. Geven en Ontvangen. Ontvangen en Geven.

Liefdevolle dank, voor de bouwsteen die u mij zojuist heeft gegeven. Welke de basis zal worden in mijn gevonden weg naar Jezus/God/de Heilige Geest…

Gods Rijke Zege,
Jolanda

Download hier mijn gratis e-boek.

Een kleine donatie wordt op prijs gesteld
https://agapecoach.nl/doneer/

}
 

Al mijn boeken en materialen stel ik gratis ter beschikking.
Een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.