geesten raadplegenEen poos geleden was er veel te doen rondom Charlie Charlie Challenge. Het spel waarbij twee potloden kruislings op elkaar worden gelegd op een vel papier met vier vlakken waarin ja en nee wordt geschreven. Bij het aanroepen van Charlie Charlie kunnen mensen dan vragen stellen. Het potlood gaat bewegen en kan dan ja of nee aanwijzen en zo antwoorden geven op vragen.
Wat hier energetisch gebeurd is dat er een vraag wordt gesteld aan de geesteswereld ook wel de spirituele of onzienlijke wereld. Geesten en entiteiten zoeken continu naar mogelijkheden om invloed uit te oefenen op aarde bij mensen. Zodra mensen actief geesten of krachten gaan oproepen via spelletjes of paranormale media dan zullen entiteiten daar gebruik van kunnen maken om zich kenbaar te maken en boodschappen door geven waardoor ze invloed krijgen. Daar krijgen ze energie en macht van en versterken zo hun invloed en positie op aarde.
Entiteiten/geesten krijgen ruimte en invloed door geloof/angst en of vertrouwen die hen wordt gegeven. Als iemand zijn geest openstelt door angst, geloof of vertrouwen en hulp vraagt van een geest of entiteit dan kan deze zich via het opengezette kanaal van de geest de ziel en lichaam beïnvloeden. Het probleem is echter dat je niet weet wie de geest is en welke intenties deze heeft. Geesten kunnen zich voordoen voor een ander.
Dit is zeker niet onschuldig. Kinderen kunnen daar angstig van worden of nog erger. Maar ook volwassenen kunnen hier bewust of onbewust negatief door beïnvloed worden.
Geesten oproepen werkt ongeveer als een virus op een computer. De besmetting merk je niet altijd maar het doet wel zijn werk en vroeg of laat geeft het altijd problemen.
Niet iedereen is even ontvankelijk voor entiteiten. De ene persoon is er veel gevoeliger voor dan de ander. Maar mensen die er absoluut niet in geloven die gaan hier ook niet mee aan de slag en zullen er over het algemeen ook een last van hebben.
Dus het feit dat je het spel speelt of naar een waarzegger gaat of gaat pendelen betekent dat je gelooft dat er aanwijzingen van de geestelijk wereld komen via dat kanaal. Mensen die zeggen er absoluut niet in te geloven maar het wel doen houden zichzelf voor de gek.

Als er informatie doorkomt wil dat helemaal niet zeggen dat het klopt. En als een deel klopt wil dat nog helemaal niet zeggen dat de intentie van deze geest ook zuiver is en dat alles klopt. De geestelijke wereld is niet puur zuiver. Er is daar net zoveel list en bedrog als hier op aarde. En de kans dat je op deze wijze met een verkeerde geest te maken krijgt is heel groot.
Sommige kinderen en volwassenen blijven last houden van de gevolgen van het oproepen van geesten.
Het is daarom het veiligst om helemaal niet bezig te gaan met deze dingen.

Er bestaat wel een zuiver manier om hulp te krijgen vanuit de geestelijk wereld maar is het belangrijk om de juiste stappen te zetten zodat je weet bij Wie je om hulp vraagt zodat het antwoord ook zuiver is.
God werkt niet door Charlie Charlie, glaasje draaien of pendelen of tarot kaarten. Je kunt God niet afdwingen tot het geven van antwoorden op die wijze.
God spreekt door ons via de Heilige Geest. De Heilige Geest kun je niet oproepen alsof Hij tot je beschikking staat.
God wil tot je spreken en je helpen via de Heilige Geest maar dat gaat vanuit relatie. God spreekt tot je hart in je innerlijk als je tot Hem bidt.
Jezus is gekomen naar de aarde om de boze geesten, het kwaad en de verkeerde machten te overwinnen zodat we weer in contact kunnen komen met God op een zuivere wijze.
Als we nu via Jezus tot God bidden weten we zeker dat we niet in contact komen met demonen of misleidende entiteiten/geesten.
We weten wie Jezus is en dat Hij puur en zuiver is. Jezus heeft bewezen volmaakt in de Liefde te zijn en daarom kunnen we veilig Zijn naam aanroepen als we bidden tot God. Maar we kunnen de naam van Jezus niet misbruiken door Hem proberen op te roepen via trucjes. Met trucjes werken trekt altijd verkeerde geesten aan. We kunnen alleen contact met God krijgen als we oprecht, respectvol met een zuivere intentie een gebed opzenden.
Als je contact hebt gehad met geesten en angstig bent kun je aan Jezus vragen om je hier van te bevrijden en je te beschermen.