25 april 2024

God wil je leven vruchtbaar maken

Joh 15:16 Niet gij hebt Mij, maar Ik heb u uitgekozen en u aangewezen, opdat gij zoudt heengaan en vrucht dragen en uw vrucht zou blijven, opdat de Vader u alles geve, wat gij Hem bidt in mijn naam

Van voor je geboorte is het Gods plan om je een vruchtbaar leven te laten leiden in Zijn overvloed. Hij heeft er alles voor gedaan om dit mogelijk te maken. Hij geeft je ruimte en tijd, gaven en talenten om iets moois te doen met je leven. Om vrucht te dragen die voor eeuwig blijft. Alles wat je in pure, zuivere, onbaatzuchtige liefde doet, draagt vrucht voor eeuwig. En God wil dat je veel vrucht draag. Als je voor dit doel iets nodig hebt mag je het God vragen en dat zal Hij het geven. God belooft zelfs om je alles te geven wat je Hem ook vraagt. Natuurlijk geldt hier wel als voorwaarde dat het gevraagde te maken heeft met dit vrucht dragen. God kan niet meewerken met de duisternis. Hij kan je niet verhoren als je dingen vraagt die schadelijk voor je zijn. Ze moeten passen in het plan van God.
Maar als je eenmaal begrijpt wat Gods plan is, dan zijn alle dingen mogelijk en wordt goddelijke voorzienigheid normaal. Je kunt geen plan maken die groter is dan God kan zegenen. Het is dus aan ons om ons geloof in werking te zetten en iets groots te doen met ons leven voor God.

Gebed

Hemelse Vader,

Dank U voor mijn gaven en talenten, het leven, de tijd en ruimte die U mij dagelijks geeft om in Uw Liefde vrucht te dragen. Help mij om niet voor mijn ego te leven maar om mij in te zetten om vrucht te dragen in Uw Liefde. Help mij om mijn gaven en talenten te ontwikkelen en te benutten, om mijn tijd en ruimte en middelen in te zetten voor Uw koninkrijk.
Vermenigvuldig de mogelijkheden en middelen in mijn leven om voor U vrucht te dragen en help mij groter te denken en te handelen zodat U meer door mij heen kan stromen en ik Uw Licht krachtiger mag uitdragen in mijn leven.

Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button doneer nu