5 mei 2024

Het leven is een feest

Psalm 30:12 Mijn rouwklacht hebt Gij veranderd in een reidans, mijn rouwkleed hebt Gij losgemaakt, met vreugde mij omgord,
Openbaringen 22: 17 En de Geest en de bruid zeggen: Kom! En wie het hoort, zegge: Kom!

Het leven is ons gegeven als een groot feest van vreugde en dankbaarheid. God nodigt ons uit voor een levensdans. Een reidans van vreugde.
Bij een reidans pak je je naaste bij de hand om samen je te verheugen in de dans. Met elkaar de vreugde te beleven en te delen.
Als je God eenmaal hebt ontmoet in je leven en Zijn Liefde dringt tot je door dan heb je geen reden meer tot rouw. Onuitsprekelijke vreugde vervuld je ziel. Het mogen zijn in Zijn liefde vervuld je met hemelse vreugde. Steeds opnieuw Zijn Liefde en genade ontdekken. Zijn schoonheid in de schepping. Zijn Liefde in je broeders en zusters. De blik van God in een pasgeboren baby. De schoonheid van de sterrenhemel. De geur van de bloemen en de pracht van de ondergaande zon.
Maar meer nog de wonderbaarlijke schoonheid die God van Zichzelf openbaart als je in aanbidding en verwondering in Zijn nabijheid mag verblijven. De hemelse glans die je ziel vervult van Zijn heerlijkheid.
Lieve, broeder/zuster. Jezus nodigt ook jou uit in deze reidans. Deze levensdans van vreugde. Pak Zijn hand en neem deel aan Zijn vreugde. Laat het oude achter en verkies deze weg van vreugde. Al dansend zal Hij je leiden langs wonderlijke landschappen in je leven. Al dansend zal Hij je leiden naar je goddelijke bestemming in Zijn Liefde. Als dansend mogen wij gaan naar het grote bruiloftsfeest waarin wij Zijn bruid zijn en Hij onze bruidegom.

Gebed

Heer Jezus,

Dank U voor Uw uitnodiging deel te nemen aan deze vreugdevolle levensdans.
Ik zeg van hart ja! Ik pak Uw hand en laat mij meevoeren in deze hemelse dans.
Ook wil ik zoveel mogelijk broeders en zusters meenemen in deze hemelse vreugdedans naar onze goddelijke bestemming.
Dank U voor de hemelse vreugde die mijn hart mag vervullen en Uw Liefde die steeds dieper tot mij door mag dringen.
Help mij mezelf helemaal te geven in overgave aan deze goddelijke vreugde en in.

Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button doneer nu