23 februari 2020

God maakt alles nieuw

Openbaring 21:5 En Hij, die op de troon gezeten is, zeide: Zie, Ik maak alle dingen nieuw.

Als het in de nacht heeft gesneeuwd ziet de wereld en in de morgen heel anders uit. Een schitterend witte deken overdekt het landschap en alles ziet er mooi uit. Een lust voor het oog.
Zo is het ook met de genade van God. De ene dag ziet alles er somber uit en ben je depressief, en dan daalt de genade van God op je leven neer als een witte deken. Het licht breekt door en alles ziet er ineens anders en licht uit. Alles is nog hetzelfde maar er is een laag van Gods genade over je leven gekomen, een deken van Gods LIEFDE. Het is net of alles nieuw is. Je ziet ineens de dingen op een andere manier en liefde, geluk, hoop en vrede stromen je hart weer binnen.
Dat is wat ik je vandaag wil toe bidden. Dat God met Zijn genade over je leven mag neerdalen en alle sombere dingen mag bedekken met een deken van Zijn Liefde.

Gebed

Heer Jezus,

U bent gekomen om alle dingen nieuw te maken. U bent uit de hemel neergedaald om alles te bedekken en te veranderen door Uw Liefde zoals sneeuw het aanzien van de wereld veranderd in een nacht.
Heer Jezus, daal zo neer in het leven van mijn broeder en zuster en bedek alle sombere dingen met een deken van Uw liefde en genade en maak alle dingen nieuw. Bedek zijn/haar leven met een nieuwe glans van geloof, hoop en liefde, van vergeving, genade en genezing, met overvloedige zegeningen en levensvreugde.

Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button ideal