27 september 2022

Innerlijke rust

Johannes 14:27 Vrede laat Ik u, mijn vrede geef Ik u

Het kan stormen om ons heen en toch kunnen we van binnen rust en vrede ervaren. Het leven kan ons toelachen en alles meezitten maar we kunnen van binnen vreselijk onrustig en diep ongelukkig zijn. Alles hangt af van onze innerlijke gesteldheid. Laten we ons leiden door ons gevoel of door onze innerlijke ik die in verbinding staat met God. Ken je die diepe vrede van en met God? Jezus biedt ons deze vrede aan, vrede met God. Innerlijke vrede heeft te maken met overgave, loslaten, erkennen dat God het beter weer en er voor kiezen je leven over te geven aan Zijn leiding. Onze trots is de grootste struikelblok. Het zelf willen doen. Het niemand nodig hebben. Vrede hebben van binnen is je klein maken en je verbinden met de grote God.

Psalmen 131:2 Immers heb ik mijn ziel tot rust en stilte gebracht als een gespeend kind bij zijn moeder; als een gespeend kind is mijn ziel in mij.

Gebed

Liefdevolle Hemelse Vader,
Bron van Liefde, Wijsheid, Licht, Kracht en Vrede. Ik buig mij voor U neer om U te aanbidden. U bent almachtig, ik ben Uw geschapen kind. Vergeef mij mijn hoogmoed en trots en dat ik mijn eigen weg heb bewandeld. Ik geef mij aan U over en vraag U mij de weg van het Licht en de Liefde te onderwijzen en mij bij te staan deze weg te bewandelen. Geef mij innerlijke kracht en vrede en verander mij naar Uw beeld van LIEFDE. Niet mijn wil maar Uw wil geschiedde.
Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button doneer nu