Week boodschap

Leef je mooiste zelf
Vanuit het hoofd naar het hart
Opname lezing 20 maart

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 56 gasten en geen leden online

In de hemel is alles mooi en zuiver. Er is geen ruimte meer voor duisternis in welke vorm dan ook.
Maar kan er ook seks zijn? Seksualiteit is één van de mooiste geschenken die God aan de mensheid heeft gegeven. Maar de duisternis heeft dit mooi geschenk zo kapot gemaakt dat velen van ons een negatieve associatie krijgen bij het woord seks. Seks en de hemel horen voor ons gevoel dan ook niet bij elkaar. Maar klopt dat wel vanuit Gods ontwerp van de seksualiteit?
Om de vraag te kunnen beantwoorden of er seks en seksualiteit in de hemel is moeten we dus eerst beschrijven wat we met seksualiteit bedoelen. Hoe heeft God seksualiteit bedoeld?
Toen God de mens schiep, schiep God de mens naar Zijn beeld en gelijkenis. God schiep een liefdesrelatie. God schiep het huwelijk waarin de seksualiteit een belangrijke plaats innam. God genoot van Adam en Eva en zag hoe ze elkaar liefhadden en seks met elkaar hadden.

Veel mensen hebben een diepe band met een huisdier. Soms gaat die band nog dieper dan met mensen. Dieren blijven liefde geven ook al heb je het nog zo moeilijk.
Omdat de band met je huisdier zo diep en intens kan zijn kun je door een diep rauw proces heen gaan als je huisdier komt te overlijden. Er is een zielsband ontstaan die mooi en zuiver is.
Die liefde blijft bestaan. De Bijbel beschrijft dat liefde eeuwig is. Dus is het logisch dat God die liefde serieus neemt en als een liefdevolle Vader daarvoor zorg draagt.

trouwTrouw, betrouwbaarheid en liefde zijn belangrijke bouwstenen voor iedere relatie.

dolfijnenGod heeft dieren geschapen om mensen tot zegen te zijn

oordeel niet1Jezus is gekomen om de genade te brengen, niet het oordeel. Jezus roept ons op niet langer te oordelen of te veroordelen.

Filmpje voor troost na overlijden geliefde gemaakt voor het afscheid van mijn eigen vader.

Een open gesprek rond het thema angst tussen Robert, geestelijk coach/counselor en Conny, natuurgeneekundig therapeut.

eenzaamVan de virtuele schijnwerkelijkheid van social media terug naar de echter verbinding met God, jezelf, je naaste en de mooie schepping.

jezushuptrEen liefdesboodschap van aanvaarding aan homo's, lesbiennes, transgenders en aan allen die anders zijn en zich regelmatig afgewezen voelen door anderen.