Week boodschap

Rein, zuiver en gezond leven
In een toxische wereld

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 149 gasten en geen leden online

gelukGeluk vind je niet in het hebben van iets waar je naar verlangt.
Hoe word ik gelukkig?
Geluk heeft te maken met je innerlijke beleving van het leven zelf. De weg naar geluk is dan ook een innerlijke weg en niet een zoektocht naar geld, macht, positie of waardering. Deze uiterlijke dingen geven slechts een tijdelijk gevoel van geluk. Een bekend spreekwoord zegt: "het hebben van een zaak is het einde van het vermaak". Zo werkt het ook met geluk. Als je iets hebt bereikt waarvan je denkt dat het je gelukkig zal maken dan geeft dat even een gevoel van geluk maar al snel ga je weer naar iets nieuws zoeken.
Gelukzoekers zullen dan ook nooit het geluk vinden want geluk laat zich niet vinden. Geluk kun je nooit bezitten. Geluk is een bijproduct van het leven in harmonie, het leven in verbinding. Harmonie en verbinding met wat zul je dan zeggen. Echt geluk ervaar je in harmonie en verbinding met je Bron. In het afstemmen, het mee vibreren met de trilling van Liefde waaruit alles is ontstaan.
Geluk kun je vinden in het je open stellen voor de goddelijke Liefde, het loslaten van je ik en je ego gerichtheid en je openen voor de bedoeling van het universum, het Masterplan. Jij bent geschapen met een bedoeling. Jij bent geschapen met een goddelijke bestemming. Het je openen voor deze Bron en deze goddelijke Liefde toelaten in je leven. Het loslaten van negatieve energie, angsten, boosheid, oordeel over jezelf en anderen.
Dat loslaten kun je alleen als je die verbinding met Gods Liefde voelt. Die Armen van Liefde om je heen vanuit de kosmos. Het je geliefd voelen door de Bron zelf. Weten dat je er mag zijn. Dat je bemind bent.
Dat diep weten dat je bemind bent zorgt voor innerlijke rust en vrede en voor een diep blijvend gevoel van geluk. Dit je bemind weten en het beminnen van de Bron zelf geeft je vreugde en kracht los van omstandigheden. Deze diepe verbinding vanuit je diepste zijn breng genezing en geeft je kracht en levensenergie om in je oorspronkelijke bestemming te leven in verbinding met God, je medemens en de schepping. Dan komt er harmonie in alle aspecten van je leven en breng je harmonie en heling in je omgeving overal waar je komt.  Je wordt een kanaal van God liefde en mag stralen. Je bent niet langer een gelukzoeker maar een kanaal van Gods liefde. Geluk is een bijproduct die je intens mag ervaren als je Gods Liefde door je heen voelt stromen.