Week boodschap

Meditatie om rust en vrede te ervaren temidden van stormen in je leven

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 401 gasten en geen leden online

Onderstaande boodschap van Liefde kreeg ik door tijdens mijn tijd met God.

Mijn geliefde,

jesuslovedMijn liefde gaat naar je uit. Nog veel meer en dieper dan jij je kunt voorstellen. Mijn Liefde is zeer overvloedig en zonder afwijzing.
In mijn Liefde is geloof. Ik heb geloof in je. Ik geloof niet in mislukking. Ik geloof niet in nederlaag. Ik geloof niet in ziekte of kwaal, in armoede, tekort of onoplosbare problemen.
Alles is in Mij aanwezig om je te zegenen. Vertrouw slechts op Mij en op Mijn genade en liefde en je zult uitstijgen boven alles.
Niets en werkelijk niets wat in het verleden is gebeurd kan je tegenhouden in je bestemming te komen als jij er nu voor kiest in je bestemming te stappen die Ik voor je heb voorbereid in Mijn Liefde.
Ik ben er helemaal voor je. Ik zal je in Liefde ondersteunen en helpen. Ik zal je leiden en onderwijzen en mezelf aan je openbaren.jesuslove1Ik zal je de schatten van mijn koninkrijk tonen en deze met je delen.
Voor eeuwig zal ik er voor je zijn en je opnemen in mijn eeuwige Liefde.

Deze woorden komen uit het hart van Jezus voor jou.

 

----------------------------------------------

Nieuwsbrief.

Wil je regelmatig dit soort boodschappen in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van activiteiten van Leven in God?
Vul hieronder dan je gegevens in en je ontvang de nieuwsbrief en diverse extra's die je tot zegen zullen zijn. Je ontvang dan tevens een persoonlijk gebed als welkom op de nieuwsbrief.
Klik op de link hier onder

http://nieuws.leveningod.nl/