Week boodschap

Rein, zuiver en gezond leven
In een toxische wereld

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 162 gasten en geen leden online

bijbel energie kaft

Bijbel-energie - gratis e-book
Sluit je aan op de goddelijke energiebron!
Beleef de Bijbel op een nieuwe wijze!
Door Robert va Mierlo

Als je eenmaal enkele bijzondere Godservaringen zoals ik hebt gehad met de Bijbel dan wordt het een kostbaar boek. Er is geen boek zo zuiver en puur als de Bijbel. De energetische waarde is goddelijk. De Bijbel is meer dan een boek. Iedereen kan dat ervaren.
In dit boekje help ik je aan een aantal sleutels om de Bijbel energetisch te ervaren en de Bijbel als een belevingsboek te gaan lezen waarin je God kunt ontmoeten en je geestelijk letterlijk kunt opladen via de energie die de Heilige Geest via het Woord aan je overbrengt.
Het boekje bevat een overzicht van de geestelijke opbouw van de Bijbel en praktische achtergrondinformatie om de Bijbel beter te begrijpen.

Je ontvangt het boekje gratis bij aanmelding voor de nieuwsbrief via onderstaand formulier.
Je kunt je ieder gewenst moment weer afmelden via de links onderaan elke nieuwsbrief.

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen en ontvang gratis het boekje 'Bijbel energie' als e-book:
voornaam:
E-mail adres:
 

 

Eerste hoofdstuk

Sluit je aan op het energieveld van de Bijbel en ervaar God!

Toen mijn vrouw en ik op het punt stonden een huis te kopen hadden we geen geld. We verlangden naar een eigen huis en waren uitgeloot voor een premie woning maar ook daar hadden we geen geld voor aan het begin van ons huwelijk. Ik had wijsheid nog van God welke stap ik moet nemen. Ik bad tot God en sloeg de Bijbel willekeurig open en zette mijn vinger blind op een willekeurige plek.
Mijn vinger stond op onderstaand vers.
1 Kronieken 17:10 de HERE zal u een huis bouwen.
Helemaal enthousiast ging ik mijn vrouw dit vertellen hoe God gesproken had door de Bijbel heen. We wisten nu zeker dat het goed zou komen en God voor de nodige financiën zou zorgen. God heeft wegen geopend en we wonen nog steeds in het huis dat ons door God is gegeven. Als je eenmaal het bijzondere energieveld van de Bijbel hebt ontdekt en ervaren in je leven dan weet je dat er geen boek op aarde bestaat die de Bijbel kan evenaren. Je kunt in de natuur Gods Liefde, kracht en energie ervaren. De hele schepping ademt God uit. Maar de Bijbel gaat een laag dieper en laat ons kijken in de keuken van de Schepper en brengt ons in het krachtveld van de Schepper zelf. We kunnen God ervaren en ontmoeten in het energieveld van de Bijbel. In de komende hoofdstukken geef ik je een inleiding tot dit bijzonder boek van God en help ik je dit energieveld van Gods Woord te ontdekken en te ervaren.

Wil je meer weten over energetisch Bijbel lezen en je hier verder in verdiepen dan kan ik je van harte mijn online video cursus aanbevelen.
In 10 video's ga ik uitgebreid in op de geestelijke structuren van de Bijbel met linken naar wetenschap aan de hand van een Powerpoint presentatie.
Deze 8 uur durende video cursus kost slechts € 45,-
Zie http://agapecoach.nl/unieke-video-cursus-energetisch-bijbel-lezen-8-uur-onderwijs/

Jaartraining 52 video's
Naast deze video cursus heb ik ook een jaartraining waarbij ik je aan de hand van 52 video's aan de hand van de Bijbel meeneem door heel de Bijbel heen en via de belangrijkste Bijbelverhalen de belangrijkste geestelijke principes uitleg op zo'n wijze dat ze toepasbaar zijn voor jou leven in het hier en nu. Bij elke video zitten vragen om de stof te verwerken en je kunt met medecursisten doorpraten over de inhoud via de e-learning omgeving.
Voor meer informatie zie link.
https://shop.agapecoach.nl/unieke-jaartraining-geestelijk-groeien/