Week boodschap

Het innerlijk paradijs

Cursus co-creëren met de Heilige Geest

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 90 gasten en geen leden online

nasir ziekNasir gezondHieronder het verhaal van Nasir Sadikki die als moslim door artsen werden opgegeven om te sterven. Uit wanhoop bad Nasir tot God en toen verscheen Jezus aan zijn bed en Sadikki ontving op wonderbaarlijke wijze genezing.
Zie hier onder zijn getuigenis.

 

 

 

Moslims zien Jeus in een droom.

jesuslightWaargebeurde verhalen van twee mensen, Dini - Een Indonesische moslima tiener en Ali - Een Turkse moslim krijgen een

visioen van Iesa die hun leven radikaal veranderd. Van beide verhalen is een aangrijpende film/documentaire gemaakt die je hieronder kunt bekijken.

 

 

Ali is een turkse aan alcohol verslaafde man. Hij mishandelt zijn vrouw als hij teveel gedronken heeft en zoekt wanhopig hulp om van zijn probleem af te komen. Hij zoekt hulp bij Allah en maakt een reis naar Mekka. Onderweg ontvang hij een visieon die zijn leven radikaal verandert.

 

(Turks, met Nederlandse ondertiteling, 40 minuten).

Dini - Een Indonesische moslima tiener ontvangt in de nacht van Lailatul Qadar, wanneer moslims hun gebeden persoonlijk maken en naar Allah opzenden een visioen van Iesa. Vanaf dat moment kies zij gehoor te geven aan de droom. Ze wordt verstoten door haar familie en volgt Iesa die haar helpt. Ze leert de weg van vergeving wandelen langs zware en moeilijke lessen. Een mooi en indrukwekkend verhaal.
Neem er echt de tijd voor om het helemaal te bekijken. Het is de moeite waard. 

 (Indonesisch, Bahasa gesproken, Nederlands ondertiteld. 42 minuten)

Hieronder een site met getuigenissen in het Nederlands van hoe Moslims Jezus leerden kennen.
http://www.isaruhallah.nl/getuigenissen