8 mei 2024

Heb God lief boven alles

Deuteronomium 6:5 Gij zult de Here, uw God, liefhebben met geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw kracht.
Lucas 10:27 Gij zult de Here, uw God, liefhebben uit geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw kracht en met geheel uw verstand, en uw naaste als uzelf.

Er bestaat eigenlijk maar een allesomvattende kosmische wet en dat is de wet van de LIEFDE. Alle andere dingen komen daaruit voort. Als je God liefhebt met de vierdimensionale liefde, met je hart, ziel, kracht en verstand, heb je ook automatisch datgene lief wat uit Hem is voortgekomen. En dat ben je zelf, dat is je naaste en de gehele schepping. In de LIEFDE is leven, vreugde, blijdschap, hoop, vergeving, genade, zuiverheid, creativiteit en een oneindig herstellend vermogen. God is LIEFDE en als we liefhebben zijn we in God. De mensheid is afgedwaald van deze LIEFDE maar Jezus Christus is gekomen om ons uit te nodigen weer terug te komen in deze onvoorwaardelijke oneindige LIEFDE van God. Jezus nodigt ons uit in de leerschool van de LIEFDE. Hij heeft ons deze LIEFDE voorgeleefd en helpt ons met Zijn Geest deze weg van LIEFDE te bewandelen. Dit is niet de makkelijkste weg maar wel de mooiste weg. Deze weg betekent iedere dag sterven aan je lage ego en kiezen voor Gods weg van de LIEFDE. Deze weg betekent de minste willen zijn, je dienstbaar opstellen, dankbaar zijn en interesse in de ander hebben. Dan gaat het Leven stromen en komt God bij je wonen.

Gebed

Hemelse Vader,

U bent zo vol LIEFDE. U bent Heilig en waard te ontvangen al mijn liefde. Ik wil U liefhebben met heel mijn hart, ziel, kracht en verstand. Vergeef mij dat ik nog zo vol ben van mezelf en help mij U lief te hebben boven alles.
Heer Jezus, wees mijn Leermeester en help mijn het pad van de LIEFDE te bewandelen. Geef mij kracht door Uw Geest en laat mijn zien iedere keer als ik neig de verkeerde weg te gaan en verkeerde keuzes te maken zodat ik Uw weg zal gaan. Geef mij kracht te sterven aan mijn lage begeerte en help mij steeds te kiezen voor de hoogste weg van de LIEFDE want U bent mijn diepste verlangen.

Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button doneer nu