29 maart 2024

Zing mee met Gods scheppingslied

Openbaring 15:3
Ze zongen het lied van Gods dienaar Mozes en het lied van het lam: ‘Groot en wonderbaarlijk zijn uw werken, Heer, onze God, Almachtige, rechtvaardig en betrouwbaar is uw bestuur, vorst van de volken.
Openbaringen 5:11-14
11 Daarna hoorde ik het geluid van een groot aantal engelen rondom de troon, de wezens en de oudsten; het waren er oneindig veel, tienduizend maal tienduizenden, duizend maal duizenden. 12 Met luide stem riepen ze: ‘Het lam dat geslacht is, komt alle macht, rijkdom en wijsheid toe, en alle kracht, eer, lof en dank.’ 13 Elk schepsel in de hemel, op aarde, onder de aarde en in de zee, alles en iedereen hoorde ik zeggen: ‘Aan hem die op de troon zit en aan het lam komen de dank, de eer, de lof en de macht toe, tot in eeuwigheid.’ 14 De vier wezens antwoordden: ‘Amen,’ en de oudsten wierpen zich in aanbidding neer.

Mozes Gods dienaar en het Lam Gods zoals Jezus ook wel wordt genoemd hadden geleerd Gods Lied te zingen in hun leven. Zij hadden hun leven afgestemd op de trillingen van God en zongen Zijn Liefdeszang in en met hun leven.
Alles wat je ziet, voelt en ervaart zijn trillingen, energiegolven die ontstaan zijn en in stand worden gehouden door Gods Woord.
Door ons toedoen is dit heilig gezang verstoord en is de volmaakte harmonie beschadigd. Dit omdat God de mens ruimte geeft om ons eigen lied te zingen in het geheel. God heeft de mens medescheppers gemaakt met de bedoeling mee te zingen in Zijn lied.
Door onze trots, eigenwijsheid en hoogmoed zijn we ons eigen lied gaan zingen zonder te luisteren naar Gods Scheppinglied. Hierdoor is disharmonie ontstaan en wanklank. Hierdoor is ziekte, pijn, verdriet, boosheid enz.. ontstaan.
Als we stil worden voor God, Jezus uitnodigen om met Zijn Heilige Geest ons van binnen weer af te stemmen op Gods Scheppingslied. Als we ons ego het zwijgen opleggen en leren luisteren naar het lied van God en de engelen. Dan mogen we dit lied gaan meezingen en worden we gedragen door de energie van Gods hemels koor. Genezing en herstel komt ons leven binnenstromen en raakt onze omgeving aan.

Gebed

Hemelse Vader,

U die zit op de troon. U bent de Bron en Schepper van al wat is. Door Uw Scheppingslied houd U alles in stand.
Ik wil komen en buigen en stil worden en luisteren naar Uw hemels gezang. Laat Uw hemels gezang mij diep van binnen aanraken en reinigen. Ik laat mijn eigen gezang stil worden en stem mij af op Uw hemelse trillingen.
Heer Jezus, raak mij aan en verwijder uit mijn leven alle trillingsbronnen die disharmonie in mijn leven brengen en die het lied van God in mijn leven verstoren. Onderwijs mij door Uw Heilige Geest opdat ik deze bronnen herken en samen met U kan verwijderen uit mijn leven. Laat mij hart kloppen met Gods hart en mijn mond zingen het Lied van God.
Laat mijn leven zijn een Lofzang tot eer van God.

Amen


vorige

♥ Doneer online ♥
Robert van Mierlo
© Leven in God ministry is afhankelijk van giften. Je donatie wordt erg op prijs gesteld
.

button doneer nu