Week boodschap

Waarom vechten tegen
negatieve gedachten en
emoties niet helpt.....

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 22 gasten en geen leden online

Boekpresentatie In het hof van de Leeuw

Evenement

Titel:
Boekpresentatie In het hof van de Leeuw
Wanneer:
za, 14. september 2019, 14:00 h - 16:00 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Lezing

Omschrijving

Hierbij wil ik onderstaande boekpresentatie van een goede kennis van mij van harte bij je aanbevelen. De presentatie wordt gehouden in mijn praktijkruimte. - Robert van Mierlo.

Miranda Verbeek 225

Met groot genoegen nodig ik (Miranda Verbeek) je uit voor een feestelijke bijeenkomst om de lancering van mijn boek: ‘In het hof van de Leeuw. Mijn leven in Afrika en andere verhalen herschreven, samen met Jezus’, gezamenlijk te vieren.

Er is een vullend programma, waarin ik als auteur je graag laat kennismaken met het verhaal achter het boek. Tevens zal er een gastoptreden zijn van mijn corrector Mariska van de Velde en zal het geheel muzikaal worden omlijst door Suvarna Sanches.

En er is meer, wat ik nu nog niet ga verklappen, maar wel die middag aan jullie zal gaan onthullen…

Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot het laten signeren van het boek, dus neem het mee als je er een in je bezit hebt of schaf er voortijdig een aan via Bol.com zie link hieronder. 

Er is ook een beperkte mogelijkheid om het boek die dag aan te schaffen, maar wees er snel bij wat op is op.

Tevens zal er koffie, thee en wat lekkers zijn en is er na afloop voldoende gelegenheid voor een praatje met elkaar of vragen te stellen.

De toegang is vrij. De zaal is open vanaf 13:30 uur.

In verband met de verwachte drukte wil ik je verzoeken je op te geven via onderstaand aanmeldingsformulier, te bereiken via deze link:
Geef ook even door met hoeveel mensen je wilt komen.

Bestel het boek door hieronder op de cover te klikken.
9789463893756 Custom


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/