In het hof van de leeuw

Week boodschap

Gebed genezing corona infectie

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Genezings bijeenkomst

Evenement

Titel:
Genezings bijeenkomst
Wanneer:
ma, 11. juni 2018, 19:30 h - 21:30 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Genezing/zegening bijeenkomst

Omschrijving

Lukas 4:40  Toen de zon onderging, brachten alle mensen hun zieke vrienden en familieleden naar Jezus toe. Mensen met allerlei soorten ziekten en kwalen. Jezus legde iedereen apart de handen op en maakte iedereen gezond.

Jezus geneestHeb je genezing nodig in je lichaam of ziel?
Kom dan naar de genezingsbijeenkomst. Deze avond gaan we in het bijzonder bidden voor genezing en krijg je sleutels aangereikt om ook zelf uit te strekken naar goddelijke genezing.

Jezus is in ons midden. Zijn genezende kracht is even groot dan toen Hij op aarde was. Wij gaan Jezus uitnodigen om te genezen. Jezus wil dat graag omdat Hij van je houdt.
Vanuit een sfeer van Liefde en respect zal er gebeden worden voor genezing waarbij we het aan God overlaten in welke vorm deze genezing mag komen.
We gaan voor het hoogst haalbare wat mogelijk is zonder dit in te vullen. God weet wat je op dit moment nodig hebt en aan kan.

Juist door het niet krampachtig in te vullen komt en ontspanning, verwachting en vertrouwen. En dat is precies het klimaat waarin God wonderen doet.

God werkt op veel verschillende wijzen. Van instantelijke volledige genezing tot verbetering of het ontvangen van vertrouwen, rust en kracht en bemoediging om de ziekte te dragen.

Verschillende mensen zullen getuigenis geven van hoe Jezus hen heeft genezen.

We zien uit naar naar wat God gaat doen.
Neem je vrienden en familie mee.
Geef je op via onderstaande knop.

Toegang is vrij. (vrijwillige bijdrage)
Vanaf 19:15 is er koffie en thee.


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/