Week boodschap

Waarom vechten tegen
negatieve gedachten en
emoties niet helpt.....

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Ontvang hemelse wijsheid

Evenement

Titel:
Ontvang hemelse wijsheid
Wanneer:
ma, 11. september 2017, 19:30 h - 21:30 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Lezing

Omschrijving

Jesaja 11:2  En op hem zal de Geest des HEREN rusten, de Geest van wijsheid en verstand, de Geest van raad en sterkte, de Geest van kennis en vreze des HEREN;

In mijn bediening heb ik dagelijks leren steunen op goddelijke wijsheid. Ik krijg heel veel verschillende mensen op mijn pad en bewandel ook vaak wegen die nog niet gebaand zijn. God heeft me geroepen om te pionieren en te onderzoeken. Ik kan niet steunen op opleiding en ervaring. Ik heb echt Gods wijsheid nodig voor mezelf en om mensen te kunnen helpen.
Ik heb geleerd om steeds minder te 'weten' en te controleren steeds meer open te staan voor goddelijke openbaring.

Ik sta zelf versteld van de wijsheid die God geeft op het moment dat het nodig is. Dat komt niet van mezelf. Het wordt me geschonken.

In deze lezing ga ik aan de hand van Bijbelse verhalen en eigen ervaring delen hoe je toegang kunt krijgen tot deze goddelijke wijsheid die voor iedereen beschikbaar is die de Heilige Geest heeft ontvangen. Het is een bovennatuurlijke openbaringsgave.
Wijsheid is iets anders dan kennis. Je kunt veel hebben gestudeerd maar toch geen wijsheid hebben. En goddelijke wijsheid gaat mensenlijke wijsheid te boven.

Er zal gelegenheid zijn om vragen te stellen en om een zegening te ontvangen onder handoplegging.

Testimonial van vorige lezing.
 
Robert,
Via je handoplegging zijn er krachten vrij gekomen die mij vleugels geven om zonder schroom te getuigen van Gods Geest om er te zijn voor mensen in het leven van van alledag.
In de herfst van mijn leven beleef ik de zo gewenste en verlangde innerlijke rust en vrede.
Ik ben dankbaar mensen te ontmoeten die mij de weg wijzen naar JEZUS, de zoon van de levende God. - Paul Ewald (72 jaren jong)

Toegang is vrij. (vrijwillige  bijdrage)
Geef je op via onderstaande knop.


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/