Week boodschap

Geloven hoe doe je dat?
Zeker weten!

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Seksualiteit

Bezoekers online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Workshop Bidden met zieken - helende reis met Jezus

Evenement

Titel:
Workshop Bidden met zieken - helende reis met Jezus
Wanneer:
za, 13. mei 2017, 10:30 h - 15:30 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Workshop geestelijke gaven

Omschrijving

In deze workshop leer ik je hoe je met zieken kunt bidden met resultaat vanuit liefde.
Door de liefdevolle benadering waarbij we niet focussen op het resultaat maar juist op mens zelf die in nood is, zul je merken dat de genezende kracht van Gods Liefde altijd werkt.
Voor God is de zieke persoon geen probleem dat verholpen moet worden maar voor God is de zieke persoon in nood Zijn geliefd kind die liefdevolle zorg en ondersteuning nodig heeft om tot heling te komen. Dat is een totaal andere benadering dan de resultaat gerichte benadering waarbij het enkel gaat om het zichtbare en meetbare wonder.

Want het lichamelijk symptoom is niet altijd waar het over gaat bij genezing. God wil de totale mens helen met Zijn Liefde.

Als kringleider, pastoraal werker, voorganger en gebedstherapeut ben ik al ruim 30 jaar intensief betrokken bij de dienst van genezing door gebed. Ik heb daarin heel veel gezien en meegemaakt. Ik heb bijzondere sensationele wonderen van God door mijn handen heen zien gebeuren maar ook mensen zien genezen van diepe emotionele pijnen en verdriet. Daarnaast ben ik ook in heel veel verschillende genezingsdiensten geweest en heb God op vele wijzen zien werken. Ik heb echter ook heel veel pijn en verdriet gezien en van nabij meegemaakt van mensen die niet genazen door gebed. En soms is na teleurstelling het lijden dragen nog zwaarder omdat je denkt dat je niet genoeg geloof hebt of niet goed genoeg bent.

Via de helende reis met Jezus heb ik een methode ontwikkeld waarop je op een liefdevolle wijze met mensen kunt bidden voor diepe genezing zonder dat je bang hoeft te zijn dat het niet werkt.
Want waar liefde is blijft altijd zegen achter en een vorm van heling.
Je gaat ook leren niet alleen te bidden voor de symptomen maar ook voor de eventuele achterliggende oorzaken. Vaak zijn kwalen een signaal van iets anders.
Tijdens deze workshop geef ik je handvatten om de Heilige Geest uit te nodigen om de diepere lagen te helen van de kwaal. Hierdoor kunnen soms hardnekkige kwalen die niet willen genezen tot heling komen.

Tijdens deze workshop krijg je niet alleen praktisch onderwijs. We gaan ook met elkaar in kleine groepjes bidden voor elkaar.

Deze workshop is uitermate geschikt voor hen die het verlangen hebben om te groeien in de bediening van genezing.
Voor hen die zieke mensen in hun omgeving hebben en willen leren voor hen te bidden.
Voor hen die zelf ziek zijn, genezing zoeken en het verlangen hebben om voor anderen te bidden.

Om de kosten van de dag te dekken vraag ik een vrijwillige bijdrage met als richtbedrag € 25,-
Voel je niet bezwaard om te komen als dit bedrag teveel voor je is. Geef wat je kunt missen.

Workshop zit vol - opgeven is niet meer mogelijk.
 

 

Testimonials vorige workshop over de Heilige Geest.

"De workshop is een geweldig bijzondere ervaring voor mij geweest waarin ik echt geraakt ben door de Heilige Geest. Fijn om met gelijkgestemden God te zoeken en via Robert studie te krijgen waardoor de Heilige Geest spreekt. Het in de praktijk op deze manier met elkaar bidden was nieuw maar fijn om op een veilige manier te oefenen. Een mooie herinnering die zeker gekoesterd gaat worden. Ik zie uit naar de volgende workshop" – Naomi

------------

Het was een fijne dag en het praktijk gedeelte was zeer leerzaam en fijn om dit te doen met gelijk gestemden in een vertrouwde omgeving. Dat is ook de reden waarom ik de workshop doe om te groeien in gebed en te groeien in bidden voor anderen zowel voor genezing als in algemeen. - Stephan

-------------

Ik was zo ontroerd en blij tegelijkertijd en ik dacht : Heer, zo bent u he?! En ik liep met blijdschap en daar aangekomen werd de dag nog mooier voor me. Ik heb op de terugweg met de andere deelnemers nog verteld hierover, ik kon mijn blijdschap niet langer inhouden. In de auto werd het nog gezelliger. Ieder met zijn getuigenis en ik met de mijne. Het was heel gezegend, warm en liefdevol en ik verlang ernaar om weer daar te zijn..- Marisa


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 030-8779344

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/