Week boodschap

Waarom vechten tegen
negatieve gedachten en
emoties niet helpt.....

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Lezing: Genezen van relaties - helende reis

Evenement

Titel:
Lezing: Genezen van relaties - helende reis
Wanneer:
ma, 21. maart 2016, 19:30 h - 22:00 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Lezing

Omschrijving

Het belangrijkste in het leven zijn relaties. Relaties kunnen echter ook heel ingewikkeld zijn. Vaak hebben onze relaties ook heling nodig. Deze helende reis met Jezus gaat speciaal over het genezen van relaties.
Doorbreken van negatieve patronen in relaties, bevrijding van ongezonde zielsbanden en bouwen aan gezonde en liefdevolle relaties zoals God heeft bedoeld. We krijgen bijna allemaal wel te maken met ongezonde relaties in ons leven. Maar soms zijn of worden die zo bepalend in ons leven dat ze heel ons leven in beslag nemen.
Het is heel belangrijk om ongezonde patronen te herkennen en deze te veranderen en te doorbreken. Je kunt de ander niet veranderen maar je kunt wel zelf anders omgaan met de situatie.
Vaak is het angst, schuld, emotionele afhankelijkheid of onzekerheid wat ten grondslag ligt aan ongezonde patronen in relaties.  Controle, manipulatie, jaloezie, boosheid en haat en onvergevingsgezindheid zijn elementen die relaties kapot maken. Er kan strijd of verkilling ontstaan.
Bij seksuele relaties ontstaan zielsbanden die na het uitgaan van de relatie kunnen blijven bestaan en je kunnen blijven achtervolgen.
Het is belangrijk dat jij je eigen zwakke punten leert herkennen anders bestaat het gevaar dat je keer op keer in dezelfde soort ongezonde relaties komt en/of patronen zich steeds zullen herhalen.
In deze lezing help ik je om negatieve patronen te herkennen in je leven en krijg je sleutels aangereikt om hier mee aan de slag te gaan om deze te transformeren vanuit Gods Liefde.
Of het nu om je eigen huwelijk gaat, (schoon)familie, werkgever, collega, buurman, ex-partner, hulpverlener of voorganger, als je negatieve terugkerende patronen  niet herkent en er niet mee afrekent zullen ze heel veel energie van je vragen en je leeg zuigen en belemmeren ze je om in je bestemming te komen.
Je bent geroepen om vrij te zijn en te groeien in je eigen kracht en persoonlijkheid. Niemand mag je daar in belemmeren.
God geeft je richtlijnen om te breken met deze patronen en om er boven te staan als overwinnaar vanuit Gods Liefde. Door zelf te veranderen verandert de relatie ook. Maar soms vraagt God van je om (tijdelijk)afstand te nemen om zelf te kunnen genezen.

Na de lezing neem ik je mee in een helende reis waarin jij samen met Jezus genezing en bevrijding ontvangt van ongezonde patronen en verkeerde zielsbanden.

Opgave is verplicht.


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/