Week boodschap

Waarom vechten tegen
negatieve gedachten en
emoties niet helpt.....

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 23 gasten en geen leden online

Workshop ontwikkel je bovennatuurlijke gaven deel 2

Evenement

Titel:
Workshop ontwikkel je bovennatuurlijke gaven deel 2
Wanneer:
za, 30. januari 2016, 10:00 h - 15:00 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Workshop geestelijke gaven

Omschrijving

In deze workshop gaan we weer aan de slag met de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest.

wijsheidDit keer ga je leren met goddelijke wijsheid te spreken en je leert profeteren. Een woord van God ontvangen om door te geven voor een ander.
Het is heerlijk te ervaren hoe de Heilige Geest woorden in je mond kan leggen en het gesprek kan leiden zodat je op een bovennatuurlijke wijze wijsheid mag doorgeven. Je kunt dit leren. Net als profeteren.
We gaan dit doen met elkaar.
Wat is het heerlijk om woorden van God en ontvangen en door te geven aan anderen.
Tijdens deze workshop ontvang je bemoedigingen en bovennatuurlijke wijsheid voor jezelf via anderen en je mag het doorgeven.

De workshop bestaat uit twee blokken van onderwijs/instructie en twee blokken van oefeningen waarbij we met elkaar gaan ervaren hoe deze gaven van de Heilige Geest werken in de praktijk in je leven.

Hoewel de workshops deel uitmaken van een serie van 4 kun je deze ook afzonderlijk volgen. Er zal steeds een korte herhaling zijn.

Je kunt je hieronder opgeven. Voor de workshop vraag ik een vrijwillige bijdrage met als richtbedrag € 25,-. Is dat teveel voor je geef dan een bijdrage naar vermogen om dit werk mogelijk te maken.

Hieronder enkele ervaringen van cursisten van de vorige workshop

-------

De workshop was overweldigend; heel bijzonder. Deze dag heb ik van heel dichtbij de aanwezigheid van God ervaren. De woorden die er gesproken werden, de aanraking van de Heilige Geest, het spreken in tongen, het samenzijn, de getuigenissen van de anderen; het was een zegen en een verrijking voor mijn geloof.

Regina

------------

Beste/lieve Robert,
 
Allereerst ; hartelijk dank voor de de goede en liefdevolle ontvangst.
Het was erg fijn en goed om met elkaar aanwezig te mogen zijn.
Het gaf saamhorigheid en we konden fijne dingen met elkaar delen.
Hartelijk dank voor al de goede boodschappen die jij, Robert,  over God en Zijn Woord aan ons mee gegeven hebt.
Wat betreft de gebeden die zijn opgezonden tot God ;
Mijn hartelijke dank hiervoor.
Het was net, toen je, Robert voor mij aan het bidden was, alsof er een grote spanning van me afviel, een grote verlichting vond er plaats en ervoer de kracht van God. Alsof je zo boven alles uitgetild wordt ! Het was heel bijzonder.
Ook toen je bad voor in tongen te spreken, heb ik nadien in de auto, zo zonder dat ik er aan God om gevraagd heb, in tongen begon te spreken. Ik wist zelf niet wat ik zei, maar ik geloof vast, dat het is tot opbouw en stichting van ons geloof in Jezus en dat Gods Naam hiermee groot gemaakt wordt.
Het was heel goed en fijn om aanwezig te mogen zijn en voelde de onderlinge liefde tot God en met elkaar, als broeders en zusters in de Heer.
We geloven zeker in de God van wonderen ! Jezus leeft en Hem komt alle dank en eer toe. Dank je wel, dat we aanwezig mochten zijn en de liefde van Jezus en de kracht van God weer mochten ervaren. - Ardi
 
--------------
Hallo Robert,
 
Het was weer een inspirerende middag.
God heeft me geraakt, ik voel positieve energie door me heen stromen.
Ook vond ik het fijn om met elkaar de beleving van het geloof te kunnen delen.
Robert hartelijk bedankt voor je waardevolle intenties - Henny


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/