Week boodschap

Waarom vechten tegen
negatieve gedachten en
emoties niet helpt.....

Cursus leren bidden

Helende reis met Jezus online

Werkelijk, het had echte impact en ik voelde het echt, de tranen kwamen en ik had dit niet verwacht, maar het voelt zo goed,

Gratis e-book Kerk zonder muren

cover kerk zonder muren 75Download hier gratis mijn nieuwste e-book. Kerk zonder muren.
Nieuwe kijk op geloof en samenleving. God op aarde.

Bezoekers online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Lezing: Leer genezend aanraken in liefde als Jezus

Evenement

Titel:
Lezing: Leer genezend aanraken in liefde als Jezus
Wanneer:
ma, 5. oktober 2015, 19:30 h - 21:45 h
Locatie:
Nieuwegein,
Categorie:
Genezing/zegening bijeenkomst

Omschrijving

images healing touchKomende 5 oktober geef ik al weer voor de 4e keer een lezing over de genezende aanraking van Jezus. Jij kunt net als Jezus genezing doorgeven via je handen. Jezus heeft ons daartoe gemachtigd. Hoe dat werkt ga ik deze avond uitleggen. Ik leg het niet alleen uit. Na de pauze ga je ook ervaren hoe het werkt. Iedereen die dat wil kan een zalving van handen ontvangen waarna er ook gelegenheid zal zijn om een genezend gebed te ontvangen of zelf voor anderen te bidden met handoplegging.
De afgelopen lezing waren vol van liefde en kracht en de deelnemers waren zeer geraakt door Gods Liefde.
Zie hier onder voor wat getuigenissen.

 e beginnen de avond om 19:30 maar vanaf 19:15 is er gelegenheid om koffie en thee te drinken en elkaar te ontmoeten.

Ook als je een aanraking in je lichaam nodig hebt ben je van harte welkom. Er zal ruim tijd voor je worden genomen om gebed te ontvangen voor je kwaal of nood.

Graag even opgeven via onderstaande knop zodat ik weet hoeveel mensen er komen vanwege het klaarzetten van stoelen en kiezen van de ruimte. Na opgave ontvang je ook aanvullende informatie en routebeschrijving.


Hieronder enkele getuigenissen van deelnemers van vorige lezingen.


Lieve Robert,

Het was een geweldige avond afgelopen maandag en heb de aanraking van Jezus en een diepe liefde mogen ervaren!
Het leek alsof elke cel in mijn lichaam aan het dansen was toen je mijn handen zalfde met olie. Geloof dat er heel veel is gebeurd die avond, mensen zijn vrijgezet!!
Ik werk als vrijwilliger  met daklozen en alcohol en drugverslaafden en stond eigenlijk op een dood punt en verlangde naar meer liefde van God door mij heen voor deze mensen. Het wonder gebeurde dat ik voor 5 mensen waar ik werk heb mogen bidden en Zijn liefde voelde stromen!! Ik ben God heel dankbaar en ben blij dat ik naar de avond ben gekomen!!
Bedankt Robert dat je een kanaal bent van Zijn liefde en een zegen bent voor ons.

 

Gods zegen, Jolanda

----

Lieve Robert,

Even zeggen dat ik nog steeds onder de indruk ben van afgelopen maandagavond. Ik ben er stil van en heb een 'stille week' gehouden om alles te verwerken. Ik ervaar de zalving en het gebed als een zegen en voel me gezegend. De vreugde en blijdschap van het leven zijn opnieuw in mij geboren.

hartegroet van

Ajo

----

Jij hebt handoplegging gedaan, en samen met de mensen uit de zaal gebeden voor mij.
Niet meteen voelde ik wat, maar toen het klaar was en ik liep terug naar mijn plaats toen gebeurde er iets....
Ik voelde liefde in me stromen, dat voelde zo goed.
En ook de mensen die er waren zo hartverwarmend.
Ik ging heel anders naar huis dan ik gekomen was.
Bliksemflitsen in de lucht en de maan was mooi vol en had een prachtige kleur, heel magisch. - Henny
 
---
Wat een inspirerende avond was het! Een avond waar de liefde van God zo voelbaar aanwezig was! Wat geweldig dat God onze handen, mijn handen, wil gebruiken om Zijn liefde door te geven. Heel simpel lijkt het om iemand een hand of een knuffel te geven, maar wanneer het bewust vanuit Gods liefde gedaan wordt, gebeuren er wonderen. Dat hebben we deze avond al mogen ervaren. Wat een boodschap is het dat het niet alleen weggelegd is voor voorgangers of geestelijken. Nee, iedereen die gelooft mag en kan dit doen! God heeft deze avond mijn handen gezegend en mij hart aangeraakt. Halleluja!  - Regina
 
---

De lezing van deze avonden heb ik opgenomen op video en kun je bekijken via onderstaande link. De tijd van bediening staat hier niet op.


Lezing 1


Lezing 2

deel2 genezende aanraken
 
 


Locatie

Locatie:
Kantoor Agape Coach
Straat:
Edisonbaan 14 K
Postcode:
3439 MN
Plaats:
Nieuwegein
Land:
Netherlands

Omschrijving

Met de auto

pand3 Het pand bevindt zich op kantorenpark De IX Rhijnhuysen op het industrie terrein Plettenburg van Nieuwegein. Het hek staat open en de slagbomen openen automatisch als je aan komt rijden. Na de slagbomen rechtdoor rijden. Het pand zie je gelijk rechts voor je. Het 2e pand. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Als je voor de deur staat of bij vertraging kun je me bellen op 06-12933267

Let op! Je moet even een zijstraatje in om op het kantorenpark te komen. Bestudeer even goed het plattegrondje. Het is een beetje lastig te vinden.

Edisonbaan14K

OV.
De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt het beste even kijken op internet hoe je het beste kunt reizen.

http://9292.nl/